Peter Kuntz

Eenvoudig een webwinkel beginnen

Gepost door Peter Kuntz in webwinkelwebshopseo op  

Je kunt tegenwoordig geen verjaardag of familiefeestje bezoeken of je ontmoet wel iemand die een webwinkel beginnen wil, of tenminste met het idee speelt. Heel veel mensen spelen met het idee om iets via internet te gaan verkopen. De reden dat dit uiteindelijk niet gebeurt is vaak dat men niet weet waar te beginnen.

Om deze mensen te kunnen bedien heeft Webcreatives ShopophetWeb in het leven geroepen. Dit is een shopconcept waarmee iedereen in no-time een webwinkeltje kan beginnen zonder dat men zich druk hoeft te maken over moeilijk zaken als betaalmethodes, hosting of aanschaf van software. Alles zit er gewoon in.

Het mooie van het ShopophetWeb concept is dat het niet stopt bij "winkeltje spelen". Ook het gehele order traject inclusief orderpicking en voorraadbeheer is geregeld. Alle facturen, pakbonnen worden automatisch voorzien van barcodes zodat men met een barcode scanner supersnel de orderafhandeling kan verzorgen. De foutmarge is nihil. Kortom, een prima concept voor iedereen die op zoek is naar een degelijke shopoplossing en geen gedoe wil. U kunt direct starten middels een demo aanvragen.