U bent hier: Home » Blog » tags » webwinkel
Tag >> webwinkel

Sinds enige tijd biedt PostNL de mogelijkheid voor consumenten om pakketten te laten bezorgen op afleverlocaties in de buurt. De consumenten kunnen in de webwinkel middels een plattegrond een afhaallocatie in de buurt kiezen alwaar het pakketje afgeleverd wordt.

De afhaallocaties hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook 's avonds open. Handig als je overdag aan het werk bent.

Webcreatives biedt de Pakjegemak integratie voor X-Cart webshops. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Je kunt tegenwoordig geen verjaardag of familiefeestje bezoeken of je ontmoet wel iemand die een webwinkel beginnen wil, of tenminste met het idee speelt. Heel veel mensen spelen met het idee om iets via internet te gaan verkopen. De reden dat dit uiteindelijk niet gebeurt is vaak dat men niet weet waar te beginnen.

Om deze mensen te kunnen bedien heeft Webcreatives ShopophetWeb in het leven geroepen. Dit is een shopconcept waarmee iedereen in no-time een webwinkeltje kan beginnen zonder dat men zich druk hoeft te maken over moeilijk zaken als betaalmethodes, hosting of aanschaf van software. Alles zit er gewoon in.

Het mooie van het ShopophetWeb concept is dat het niet stopt bij "winkeltje spelen". Ook het gehele order traject inclusief orderpicking en voorraadbeheer is geregeld. Alle facturen, pakbonnen worden automatisch voorzien van barcodes zodat men met een barcode scanner supersnel de orderafhandeling kan verzorgen. De foutmarge is nihil. Kortom, een prima concept voor iedereen die op zoek is naar een degelijke shopoplossing en geen gedoe wil. U kunt direct starten middels een demo aanvragen.