U bent hier: Home » Blog » tags » seo
Tag >> seo

Je kunt tegenwoordig geen verjaardag of familiefeestje bezoeken of je ontmoet wel iemand die een webwinkel beginnen wil, of tenminste met het idee speelt. Heel veel mensen spelen met het idee om iets via internet te gaan verkopen. De reden dat dit uiteindelijk niet gebeurt is vaak dat men niet weet waar te beginnen.

Om deze mensen te kunnen bedien heeft Webcreatives ShopophetWeb in het leven geroepen. Dit is een shopconcept waarmee iedereen in no-time een webwinkeltje kan beginnen zonder dat men zich druk hoeft te maken over moeilijk zaken als betaalmethodes, hosting of aanschaf van software. Alles zit er gewoon in.

Het mooie van het ShopophetWeb concept is dat het niet stopt bij "winkeltje spelen". Ook het gehele order traject inclusief orderpicking en voorraadbeheer is geregeld. Alle facturen, pakbonnen worden automatisch voorzien van barcodes zodat men met een barcode scanner supersnel de orderafhandeling kan verzorgen. De foutmarge is nihil. Kortom, een prima concept voor iedereen die op zoek is naar een degelijke shopoplossing en geen gedoe wil. U kunt direct starten middels een demo aanvragen.


0

Handleiding SEO Google

Gepost door 0 in seointernetmarketing op

Zoals iedere internetverslaafde surf ik meer uren over het web dan goed voor me is. In deze zoektocht naar nieuwe informatie en feiten kwam ik een zeer interessante handleiding tegen: Beginnershandleiding voor zoekmachine optimalisatie van Google. Deze handleiding is in eerste instantie opgezet voor de mensen van Google zelf en geeft een goede indruk waar u rekening mee dient te houden. Het is geen technische verhandeling maar een goed en duidelijk overzicht van begrijpbare items. Een aanraker!  search-engine-optimalistatie-beginners-handboek-nl.pdf


0

Online conversie verhogen

Gepost door 0 in seo op

Als online marketeer heb je maar één doel, een zo hoog mogelijk conversie oftewel de bezoeker doet wat je wilt dat hij doet. Dit kan bijvoorbeeld zijn:  
  • het aanvragen van informatie
  • het downloaden van een bestand
  • het kopen van een product.
In dit artikel richt ik me meer op het laatste punt, het kopen van een product. 

0

10 woorden die geld kosten

Gepost door 0 in seointernetmarketing op

Het bouwen van een goede, succesvolle webshop is geen sinecure. De meeste webshop beheerders besteden de meeste tijd aan het "smoelwerk" van de webshop, het vullen met artikelen en gaan vervolgens in de ruststand. En juist nu pas begint het echte webshop-ondernemerschap. Hier start de marketing, de fine-tuning, het opnieuw en beter schrijven van de teksten, het aanpassen van de winkel om de verkoop te optimaliseren.